Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  آجيل ارزان تخمه دو آتيشه آجيل ارزان خريد چيپس سركه اي آجيل ارزان تخمه دو آتيشه آجيل ارزان خريد چيپس سركه اي

ajil

آجيل ارزان تخمه دو آتيشه آجيل ارزان خريد چيپس سركه اي

آجيل ارزان تخمه دو آتيشه

آجيل ارزان

آجيل ارزان

27.10.1400

در اين مطالعه 15 مايكوتوكسين در 233 نمونه آجيل و خشكبار چيني شناسايي شد. 15 مايكوتوكسين شامل آفلاتوكسين ها (AFB1، AFB2، AFG1 و AFG2)، سموم تريكوتسن (TCs: T-2، ZEA، ENA، ENA1، ENB، ENB1 و BEA)، سموم آلترناريا (ATs: TEN، AOH و AME) بودند. و اكراتوكسين A (OTA). مايكوتوكسين‌ها در 6/47 درصد نمونه‌ها شناسايي شدند و همه 15 مايكوتوكسين يافت شدند. دو نمونه براي AFB1 مثبت بودند و از حداكثر سطوح قابل تحمل مجاز در چين فراتر رفتند. سطوح آلودگي مايكوتوكسين هاي موجود در آجيل، عناب خشك، كشمش، انجير خشك و لونگان خشك به ترتيب در محدوده 0.1-462.7، 0.2-247.3، 0.8-10.1، 0.2-384.1، 0.2-384.1 و 0.1-89 ميكروگرم بود. . انجير خشك (80.0%) بيشترين ميزان بروز مايكوتوكسين را داشت و پس از آن لونگان خشك (60.0%)، عناب خشك (57.1%)، آجيل (43.6%) و كشمش (26.7%) قرار گرفتند. مقادير تخميني مصرف روزانه (EDI) هر مايكوتوكسين منفرد و همه مايكوتوكسين ها در مجموع با هر دو رويكرد قطعي (DA) و رويكرد احتمال (PA) محاسبه شد. براي توصيف خطر، قرار گرفتن در معرض رژيم غذايي با TCs، ATs و OTA از طريق مصرف آجيل و ميوه‌هاي خشك بر اساس هر دو رويكرد، هيچ خطري براي سلامتي بزرگسالان چيني از طريق قرار گرفتن در معرض مايكوتوكسين‌ها يا تركيبي از آنها نشان نداد. تا جايي كه ما مي دانيم، اين اولين كاري است كه در آن ارزيابي خطر مولتي مايكوتوكسين ها، به ويژه از جمله ENNs و BEA در حال ظهور، در آجيل و ميوه هاي خشك چين انجام مي شود. قارچ هايي كه اثرات متنوعي بر سلامت انسان از خود نشان مي دهند (مارين و همكاران 2013؛ كويلز و همكاران 2016). آنها به عنوان يكي از مهم ترين آلاينده هاي غذايي بسياري از كشورها، به ويژه كشورهاي در حال توسعه در نظر گرفته مي شوند (FAO 2001). مطالعات بر روي ارزيابي خطر مايكوتوكسين در مقياس جهاني توجه فزاينده اي را به خود جلب مي كند، زيرا مايكوتوكسين ها يكي از برجسته ترين عوامل خطر كيفيت و ايمني محصولات كشاورزي هستند (Li et al. 2017). آجيل و ميوه هاي خشك به طور فزاينده اي ميان وعده هاي محبوب هستند و به دليل ويژگي هاي ذاتي رطوبت و محتواي مواد مغذي، زمان نگهداري طولاني و PH بالا و فعاليت آبي كه همگي به رشد قارچ ها كمك مي كنند، مستعد آلودگي قارچي هستند

 

آجيل ارزان خريد چيپس سركه اي

آجيل ارزان

آجيل ارزان

27.10.1400

طبق داده‌هاي كميسيون اروپا RASFF (سيستم هشدار سريع براي غذا و خوراك)، آجيل و محصولات آن‌ها از سال 2008 به دليل آلودگي به مايكوتوكسين، يكي از برترين مواد غذايي تحت نظارت ايمني بوده است (Miao and Zhou 2014; Dai 2015). . در چين، مصرف آجيل و ميوه هاي خشك مانند گردو، آجيل كاج، فندق، عناب خشك و غيره به دليل استفاده از آنها به عنوان غذاي اوقات فراغت روزانه و به عنوان ماده خام از سال 2005 روند رشد دو رقمي را حفظ كرده است. ورودي براي غذاهاي فرآوري شده (صبحانه، محصولات پخته شده، چاي و غيره) (چن و ليو 2015). در نتيجه، خطرات سلامتي ناشي از مايكوتوكسين هاي ناشي از مصرف آجيل و ميوه هاي خشك را نمي توان ناديده گرفت.15 مايكوتوكسين مختلف معمولاً در آجيل و ميوه هاي خشك يافت مي شود كه به چهار دسته تعلق دارند: اول، آفلاتوكسين ها (AFs)، از جمله AFB1، AFB2، AFG1 و AFG2 (Juan et al. 2008; Asghar et al. 2017). دوم، سموم تريكوتسن (TCs)، از جمله سم T-2 (T-2)، زئارالنون (ZEA)، انياتين هاي نوظهور (ENNs: ENA، ENA1، ENB، ENB1) و بووريسين در حال ظهور (BEA) (وارگا و همكاران 2013) ; سوم، سموم آلترناريا (ATs)، از جمله تنتوكسين (TEN)، آلترناريول (AOH) و آلترناريول مونو متيل اتر (AME) (Marin et al. 2013; Patriarca 2016). و چهارم، اكراتوكسين A (OTA) (الغاليبي و شاطر 2004؛ بيركان 2009). طبق استانداردهاي ملي ايمني غذاي چين، تنها AFB1 داراي حداكثر محدوديت در آجيل است كه 5 ميكروگرم كيلوگرم – ۱ در آجيل و دانه‌هاي پخته شده است، به جز ۱۵ ميكروگرم كيلوگرم – ۱ در بادام و فندق (GB2761-2017 2017). در اتحاديه اروپا (EU)، براي آجيل‌هايي كه قرار است قبل از مصرف در معرض دسته‌بندي يا ساير درمان‌هاي فيزيكي قرار گيرند، محدوديت قانوني براي AFB1 5 ميكروگرم در كيلوگرم در كيلوگرم و براي آفلاتوكسين كل (AFtotal=AFB1+AFB2+) است. AFG1 + AFG2) 10 ميكروگرم در كيلوگرم است (EC 2006). طبق EC (2006) سطوح OTA نمي تواند بيش از 10 ميكروگرم در كيلوگرم در ميوه هاي خشك تاك (كشمش و غيره) تجاوز كند. اوكراين حداكثر سطح ZEA را 1000 ميكروگرم در كيلوگرم براي همه آجيل ها (باركاي-گولان و پاستر 2011) و ارمنستان حداكثر سطح T-2 را 100 ميكروگرم در كيلوگرم براي همه ميوه ها و محصولات آنها اعمال كرد.

 


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/10/27 ساعت: ۱۹ توسط:ajil :